Programes per a professionals

Prevenen i milloren trastorns físics característics de la feina (mal d’esquena, molèsties articulares, tendinitis, mals de cap…) i contribueixen a canalitzar la tensió mental (estrès, angoixa, incapacitat de concentració, disminució del rendiment professional…).

 Actiu

Sessions setmanals d’una hora de durada amb pràctica física per estirar i enfortir musculatura. Prevenir o millorar mals d’esquena… També es treballa la respiració i la relaxació per calmar la ment i alleujar la tensió de la feina.

Equilibri

Sessions grupals suaus de 45’ en el propi lloc de treball sense necessitat de canviar-se. Es fan estiraments lleus de consciència corporal i pautes d’higiene postural… Bona part de la sessió se centra en desenvolupar la capacitat de respiració, relaxació i meditació guiada per enfocar objectius.

.

Intensiu

Programes dissenyats en diverses sessions (entre tres i sis és el més habitual) amb monogràfics sobre diverses temàtiques: cuidar la columna vertebral, millorar la respiració, aprendre a relaxar-se, centrar l’atenció…

CONTACTA
Contacta'ns

Truca al 696 934 852
O emplena aquest formulari.

Start typing and press Enter to search